Składniki:
20 g (4 łyżeczki) Budyniu w proszku, śmietankowego lub waniliowego
40 g (4 łyżki) Erytrolu 

50 g (1 sztuka) Jajka
75 g (pół małego kubka) Jogurtu naturalnego

15 g (pół garści) rodzynek
250 g (1 kostka) mielonego twarogu
10 g (1 łyżeczka) skórki pomarańczowej
0,5 g (kilka kropli) aromatu pomarańczowego


Przygotowanie:
Oddzielić białka od żółtek. Żółtka zmiksować razem z erytrolem, dodać twaróg, jogurt oraz budyń. Dokładnie zmiksować. Białka ubić na sztywną pianę dodając odrobinę soli. Wymieszać masę serową z pianą z białek, a następnie dodać rodzynki, aromat oraz skórkę pomarańczową.
Masę przełożyć do papilotek sylikonowych i piec w piekarniku w 180 stopniach około 20-30 minut.